Опис
Mountain House Beef Lasagna with Cheesy Marinara Sauce
9 порций. Зберігання 30 років (до лютого 2055)
Паста із сиром у густому томатно-м“ячному соусі.
Виготовлено без консервантів, штучних ароматизаторів і барвників. Банка містить дев“ять порцій.
Інгредієнти
Збагачені макарони: (манна крупа [пшениця], ніацин [B3], сульфат заліза [железо], мононітрат тіаміну [B1], рибофлавін [B2], фолієва кислота [B9]) Соус: яловичина (яловичина, екстракт розмарину, сіль), томатна паста, суміш сирів пармезан, романо та моцарела (коров“я молоко, розчини, сіль, ферменти), приправа (лук, морська сіль, базилік, розмарин, часник, орегано, чорний перець, соняшникова олія, петрушка), помідори (помідори, томатний сік, хлорид кальцію, лимонна кислота), кукурудзяний крохмаль, тростинний цукор МІСТИТЬ: молоко, пшеницю; Будь ласка, ознайомтеся зі складом продукту на етикетці, щоб перевірити всі компоненти цього продукту
Чиста вага продукту: 460 грамів
Висота банки: 17,5 см
Діаметр банки: 15,5 см
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компаніялучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітаючий сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
======
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
460 |
| Тип |
Другі страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
Паста с сыром в густом томатно-мясном соусе. |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой, подождать 10 минут. |
| Смак, додатки |
Яловичина |