Опис
Mountain House Lasagna with Meat Sauce 9 порций
Термін зберігання 30 років (до квітня 2054 року, дивись фото 2)
Виготовлена з пасти, сиру та м“ясного соусу в італійському стилі без жодних штучних добавок
Вага банки: 770 грамів
Чиста вага продукту: 460 грамів
Висота банки: 17,5 см
Діаметр банки: 15,5 см
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим у 1966 році, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компанія залучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
======
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Тип |
Другі страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
Изготовленная из пасты, сыра и мясного соуса в итальянском стиле без каких-либо искусственных добавок |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой, подождать 10 минут. |