Опис
Nutristore Freeze Dried Chicken
Сублімована курка Nutristore, терміновий запас продуктів для виживання, м“ясо вищої якості, ідеально підходить для легких походів або домашнього харчування, сертифіковане Міністерством сільського господарства США
Чиста вага продукту: 540 грамів
Діаметр банки: 15,5 см
Висота банки: 17см
Термін зберігання 25 років.
ЯКІСТЬ СУБЛИМОВАНОГО ПРОДУКТА — курячі кубики Nutristone складаються лише з одного інгредієнта: курки! Ми ніколи не дегідруємо та не додаємо шкідливих штучних наповнювачів або консервантів, тільки якісне натуральне м“ясо, сублімоване для збереження поживних властивостей! З гордістю виготовлено та консервуємо в США.
20 ПОРЦІЙ ВСІХ — Ми наповнюємо наші великі банки по 10 банок по 19 унцій 420 грамами білка та 2600 калоріями, щоб ви отримали більше м“яса, яке можна зберігати довше, і більше душевного спокою.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ І ПІДГОТУВАННЯ — Ідеально підходить для щоденного приготування їжі, легких похідних/туристичних страв або запасу провізії на випадок надзвичайної ситуації. Спробуйте використовувати його в улюблених рецептах уже сьогодні або збережіть на випадок надзвичайної ситуації через 25 років як чудове доповнення до вашого рятувального спорядження й обладнання.
ШВИДКЕ ТА ПРОСТО — Наша курка вже нарізана, підготовлена та повністю приготовлена для вашої зручності. Просто додайте води та використовуйте її в будь-яких ваших улюблених стравах, як-от карі, пад-тай, тако, печеня, курка альфредо, рамен, рагу або супи. Просто додайте води та насолоджуйтеся!
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
Для охочих бюджетно та самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
540 |
| Тип |
М“ясні страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
мясо курицы |
| Термін придатності |
300 |
| Рецепт приготування |
Просто добавьте воды и используйте её в любых ваших любимых блюдах |
| Смак, додатки |
Курка |