Каталог товарів
Меню

READYWISE яєчний порошок США 72 порції

0 відгуків

3 900 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
READYWISE - Simple Kitchen, Powdered Eggs, 72 Servings Менш ніж 2% силікоалюмінату натрію, цільні яйця Яєчний порошок поживний і ситний у багатьох видах. Любите ви сухий яєчний порошок у формі омлетів або закусок швидкого приготування або несолодких страв, готових до домашніх рецептів, наш консервований яєчний порошок Simple Kitchen забезпечить вас свіжими, якісними інгредієнтами з тривалим терміном зберігання. Наші сублімовані яйця стануть незамінним продуктом у коморі, коли свіжі яйця недоступні або занадто швидко псуються. Їх зручно розводити та додавати в домашні обіди та вечері, або є прямо з паковання. Вони також ідеально підходять для порційного використання як сухі закуски, коли ви готуєте їжу на ходу, або для збагачення сніданків і випічки. Інструкція з приготування: Відкрийте банку та викиньте поглинач кисню. Для одного яйця змішайте 2 1/2 столові ложки цілісного яєчного порошку з 2 1/2 столовими ложками теплої води. Готуйте на свій розсуд. Використовуйте з будь-якою кулінарною метою або випічці. Готуйте смачні омлети, торти, печиво, млинці, кекси, французькі тости й багато іншого! Під час використання з іншими сухими інгредієнтами розведення не потрібне. Просто додайте інші сухі інгредієнти та збільште кількість рідини на необхідну кількість. Зберігайте невикористаний продукт у холодильнику після розведення. Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання. Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру. Для охочих бюджетно та самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США) Дивіться наші товари.
Характеристики
Тип Другі страви
Упаковка Жерстяна банка
Склад Менее 2% силикоалюмината натрия, цельные яйца
Термін придатності 120
Рецепт приготування размешать горячей водой, потом можно пожарить на сковороде.
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка