Опис
READYWISE - Simple Kitchen, Powdered Eggs, 72 Servings
Менш ніж 2% силікоалюмінату натрію, цільні яйця
Яєчний порошок поживний і ситний у багатьох видах. Любите ви сухий яєчний порошок у формі омлетів або закусок швидкого приготування або несолодких страв, готових до домашніх рецептів, наш консервований яєчний порошок Simple Kitchen забезпечить вас свіжими, якісними інгредієнтами з тривалим терміном зберігання. Наші сублімовані яйця стануть незамінним продуктом у коморі, коли свіжі яйця недоступні або занадто швидко псуються. Їх зручно розводити та додавати в домашні обіди та вечері, або є прямо з паковання. Вони також ідеально підходять для порційного використання як сухі закуски, коли ви готуєте їжу на ходу, або для збагачення сніданків і випічки.
Інструкція з приготування: Відкрийте банку та викиньте поглинач кисню. Для одного яйця змішайте 2 1/2 столові ложки цілісного яєчного порошку з 2 1/2 столовими ложками теплої води. Готуйте на свій розсуд. Використовуйте з будь-якою кулінарною метою або випічці. Готуйте смачні омлети, торти, печиво, млинці, кекси, французькі тости й багато іншого! Під час використання з іншими сухими інгредієнтами розведення не потрібне. Просто додайте інші сухі інгредієнти та збільште кількість рідини на необхідну кількість. Зберігайте невикористаний продукт у холодильнику після розведення.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
Для охочих бюджетно та самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Тип |
Другі страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
Менее 2% силикоалюмината натрия, цельные яйца |
| Термін придатності |
120 |
| Рецепт приготування |
размешать горячей водой, потом можно пожарить на сковороде. |