Опис
Сублімовані яловичи кубики Nutristore | Готове м“ясо для походів, кемпінгу та приготування їжі | Довгостроковий запас продуктів для виживання | Термін придатності 25 років | Паковання No 10 банок | Зроблено в США | 20 порцій
Дата виробництва 24 квітня 2025. Термін зберігання до 24 квітня 2050 року
Висота банки 17,5 см
Діаметр банки 15 см
Чиста вага продукту 480 грамів
Рейтинг продукту на Amazon.com (США)
ПРЕМІАЛЬНА ЯКІСТЬ СУБЛИМІРОВАНОЇ СУШКИ — Яловичина Nutristore завжди сублімується преміумкласу. Ми ніколи не дегідруємо м“ясо та не додаємо шкідливі штучні наповнювачі або консерванти. Тільки якісне натуральне м“ясо, сублімоване для збереження поживних речовин! 20 порций, 2600 калорий.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ І ПІДГОТУВАННЯ — Ідеально підходить для щоденного приготування їжі, легких похідних/туристичних перекусів або запасу провізії на випадок надзвичайної ситуації. Спробуйте використовувати його в улюблених рецептах уже сьогодні або збережіть на випадок надзвичайної ситуації через 25 років!
ШВИДКЕ ТА ПРОСТО — Наша яловичина повністю готова до вживання. Просто додайте води та використовуйте її у своїх улюблених стравах, як-от тушкована яловичина, чилі, тако, спагеті, рамен або бефстроганів. Просто додайте води та насолоджуйтеся!
ЗРОБЛЕНО В США — Nutristore з гордістю виробляється й консервується в США. Ми закуповуємо натуральне м“ясо в перевірених постачальників найвищої якості. Кожна банка обсягом 10 літрів постачається з багаторазовою кришкою для продовження терміну придатності після розкриття.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
Для охочих бюджетно та самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
480 |
| Тип |
М“ясні страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
рубленая говядина |
| Термін придатності |
300 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой на 10-15 минут. |
| Смак, додатки |
Яловичина |