Каталог товарів
Меню

Сублімований продукт Mountain House Рис із Куркою США зберігання 30 років!

0 відгуків

520 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Mountain House Rice&Chicken без глютену США Термін зберігання 30 років (до жовтня 2054г) У пакеті 2 порції Чиста вага продукту 120 грамів Ширина пакета 21 см. Висота пакета 21 см. Довгий пропарений рис, соус (топлений курячий жир, приправа [морська сіль, цибуля, білий перець, шавлія, куркума, чебрець, насіння селери, кукурудзяний крохмаль, приправа [екстракт автоліз дріжджів, сіль, натуральний ароматизатор], тростинний цукор, приправа [екстракт дріжджів, дріжджі]), курка (куряне м“ясо, сіль), червоний болгарський перець, морква, селера Спосіб приготування: Відкрити пакет. Вийняти пакетик поглинача кисню, залити гарячою водою, почекати до 10 хвилин. Готово. Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання. Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим у 1966 році, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компанія залучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі. Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру. На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак. === Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США) Дивіться наші товари.
Характеристики
Вага 120
Упаковка Дой-пак
Склад Длиннозерный пропаренный рис, куриное мясо, специи
Термін придатності 360
Рецепт приготування Открыть пакет. Вынуть пакетик поглотителя кислорода, залить горячей водой, подождать до 10 минут. Готово.
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка