Каталог товарів
Меню

Сублімована їжа Mountain House яєчня з беконом США зберігання 30 років!

0 відгуків

2 950 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Mountain House Scrambled Eggs with Bacon 9 порций Сублімовані продукти від компанії Mountain House США Термін зберігання 30 років з ілюз 2054 року, дивіться фото 2). Вага банки: 811 грамів. Вага чистого продукту: 567 грамів. Висота банки: 17 см. Діаметр банки: 15,5 см. Суміш для приготування напівфабрикатів із яєць: суцільне яйце (стабілізоване, глюкоза видалена), знежирене молоко, яєчний жовток (стабілізований, глюкоза видалена), крохмаль тапіоки, соняшникова олія, сіль, ароматизатор копчення (соняшникова олія, ароматизатор копчення), дріжджовий екстракт, ксантанова камедь; Неконсервований приготований бекон: [без додавання нітратів або нітритів, за винятком тих, які природним способом містяться в морській солі та соку селери Свинина, морська сіль, цукор, натуральний ароматизатор копчення, сік селери МІСТИТЬ: молоко, яйце Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання. Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компаніялучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітаючий сектор відпочинку на природі. Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру. На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак. === Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США) Дивіться наші товари.
Характеристики
Вага 567
Тип Другі страви
Упаковка Жерстяна банка
Склад яйцо, бекон, специи
Термін придатності 360
Рецепт приготування Залить горячей водой на 10 минут
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка