Опис
Mountain House Cooked Ground Beef
(термін зберігання 30 років! до травня 2054 року. Дивіться фото 2)
Яловичий фарш.
Без глютену.
22 порції
Вага банки: 1,113 грам.
Вага чистого продукту 800 грамів.
Висота банки: 17см
Діаметр банки: 15,5 см
Склад читайте на фото 3.
Про цей товар
СУБЛИМОВАНЕ М“ЯСО — Виготовлене з натуральної яловичини, це чудове джерело білка, яке можна використовувати творчо під час приготування ваших улюблених страв, як-от: чилі або лоппі джос.
БЕЗ НІЧОГО СКЛАДУСЧНОГО — Виготовлено без консервантів, штучних ароматизаторів або барвників. Банка містить усього 22 порції. Дуже добре підходить для харчування сім“ї або великої компанії.
ШВИДКЕ ПРИГОТУВАННЯ — Просто додайте гарячу воду в банку та з“їстьте менш ніж за 10 хвилин або зачерпніть окремі порції та просто додайте гарячу воду. Вимкнення електроенергії? Не проблема. Можна приготувати з водою кімнатної температури, просто подвоїйте час гідратації.
У КОЖНИЙ ЧАС, У КОЖНОМУ МІСЦІ — смачна, смачна їжа, що ідеально підходить для екстреного зберігання продовольства, виживання, кемпінгу або експедицій на автодомі.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим у 1966 році, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компанія залучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітаючий сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
=
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
800 |
| Тип |
М“ясні страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
СУБЛИМИРОВАННОЕ МЯСО. Изготовлено из натуральной говядины без глютена |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой на 10 минут. |
| Смак, додатки |
Яловичина |