Опис
Сублімований продукт компанії “Ready Hour“ США
120 порцій основних страв. Зберігання 25 років (до 2048 року).
Гарний рейтинг на Amazon.com, безліч відгуків.
СМАК ВІДЛІЧНИЙ: Сублімована їжа Ready Hour призначена для екстрених випадків, але водночас досить смачна для повсякденного вживання.
БУДЬТЕ ГОТОВІ: Світ непередбачуваний. Будьте готові до всього з нашим міцним і захищеним від затоплення контейнером, який має зручну ручку для легкого транспортування. Не потребує охолодження.
ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ДО 25 ЛІТ: Містить до 120 порцій. Можна зберігати в будь-якому місці, де є прохолодне та сухе середовище.
ВИКОРИСТОВУЙТЕ ТІЛЬКИ ТО, ЩО ВАМ НУЖНО: Зроблено для багаторазового використання; містить 22 багаторазові пакети, які дають змогу вам використовувати тільки те, що вам потрібно, і зберегти решту на потім. Багаторазові пакети зберігаються до року.
ЗРОБЛЕНО В США: Ми з гордістю перебуваємо в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.