Опис
Mountain House Gluten-Free & Chicken Fajita Bowl
Сублімований продукт Безглютенова та куряча фахітас-миска
Термін зберігання 30 років (до липня 2053 роки, дивіться фото 2)
Чиста вага продукту 120 грамів
2 порції в пакеті (по 60 грамів кожна)
СМАЧНЕ БЛЮДО! Приготована з курки, болгарського перцю, рису, чорної квасолі, кукурудзи, цибулі та приправ, ця страва обов“язково додасть гостроти будь-якому пригоді. Сублімовано для збереження поживних речовин і свіжості. Не потребує охолодження.
БЕЗ СКЛАДНИХ РЕЧЕЙ — Виготовлено без консервантів, штучних ароматизаторів або барвників, сертифіковано GFCO як безглютенове. У пакованні дві повні порції. Чудово підходить для одного голодного туриста або для того, щоб поділитися з товаришем кемпінгом.
ШВИДКЕ ПРИГОТУВАННЯ — Просто додайте гарячу воду в пакет і з“їжте менш ніж за 10 хвилин, без прибирання. Пакет має коротшу, ширшу, чашоподібну форму для легшого приймання їжі. Їжте прямо з пакета та забудьте про посуд!
======
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компанія почала космічну програму НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
=======
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
120 |
| Упаковка |
Дой-пак |
| Склад |
Блюдо из курицы, болгарского перца, риса, черной фасоли, кукурузы, лука и приправ |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой, помешать 10 минут. |