Опис
Сублімований продукт Mountain House Chili Mac with Beef
Термін зберігання 30 років (до травня 2054г, вказаний на банці)
10 порцій
Висота банки 17 см
Діаметр банки 15,5 см
Вага банки: 865 грамів
Чиста вага продукту 556 грамів
Справжній смак чилі зі справжньою яловичиною та макаронами з додаванням спецій, які розбудять ваші смакові рецептори. Зроблено зі справжньої яловичини, макаронної локшини та бобів і не містить штучних ароматизаторів, барвників або консервантів. Чудово підходить для кемпінгу, полювання, пішого туризму або для зберігання на випадок надзвичайної ситуації. Банки Mountain House #10 мають 30-річний смак. Просто та легко приготувати, просто додайте води, і через 8-10 хвилин у вас буде гаряча, ситна їжа, якої можна насолоджуватися де завгодно. Ви також можете приготувати окремі порції. Страви Mountain House піддаються сублімаційному сушінню для збереження поживних речовин і смаку, що також робить наші страви легкими. Ідеально підходять для подорожей, кемпінгу та пішого туризму. Ми виливаємо воду, ви додаєте її назад. Просто, смачно.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Заздрядженими силами США. У 1960-ті роки компанія почала космічну програму НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
======
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
556 |
| Тип |
Другі страви |
| Склад |
Сделано из настоящей говядины, макаронной лапши и бобов и не содержит искусственных ароматизаторов, красителей или консервантов. |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
Залить горячей водой, помешать 8-10 минут. |