Опис
Сублімована їжа Mountain House Rice & Chicken | Freeze Dried Survival & Emergency Food | #10 Can | Gluten-Free. 9 порций. Термін зберігання 30 років! (до квітня 2054 року, дивіться фото 2).
Чиста вага продукту 540 грамів.
Діаметр банки: 15,5см
Висота банки: 17см
Склад: рис із куркою — читайте на фото 3.
СМАЧНА ЕДА! Ідеально приправлений рис і курка в пікантному соусі з акцентом на перцях. Ліофілізований, щоб зберегти поживні речовини та свіжість. Жодного охолодження не потрібно.
НІЧОГО СКЛАДВЕННОГО — Зроблено без штучних ароматизаторів, барвників і консервантів. Крім того, продукт сертифікований GFCO як безглютеновий! У банці всього 9 порцій. Дуже добре підходить для харчування сім“ї або великої компанії.
ШВИДКЕ ПРИГОТУВАННЯ: просто налийте в банку гарячу воду та з“їстьте менш ніж за 10 хвилин або зачерпніть окремі порції та просто додайте гарячу воду. Вимкнення електрики? Без проблем. Можна приготувати з води кімнатної температури, просто збільште час гідратації вдвічі.
ВСЕГДА, ВЕЗДЕ — Зручна та смачна їжа, що ідеально підходить для екстреного зберігання продуктів, виживання, походів або експедицій на автодомі.
СТАБІЛЬНІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ — Найтриваліший перевірений термін зберігання в галузі! Підкріплено 30-річним смаком.
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Заздроюваними силами США. У 1960-ті роки компаніялучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітаючий сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
===
Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США)
Дивіться наші товари.
Характеристики
| Вага |
540 |
| Тип |
Другі страви |
| Упаковка |
Жерстяна банка |
| Склад |
Идеально приправленный рис и курица в пикантном соусе с акцентом на перцах. |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
просто налейте в банку горячую воду и подождите 10 минут. |