Каталог товарів
Меню

Сублімований Mountain House HOMESTYLE CHICKEN NOODLE CASSEROLE 2порції США зберігання 30 років!

0 відгуків

650 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Mountain House HOMESTYLE CHICKEN NOODLE CASSEROLE Сублімований продукт компанії Mountain House со терміном зберігання 30 років! (до вересня 2053 року) дивіться фото 2! Пакет містить 2 порції. Вага пакета: 130 грамів Ширина пакета 21 см Висота пакета 21 см Спосіб приготування: Відкрити пакет, вийняти з нього пакетик поглинача кисню (викинути), залити в пакет гарячої води, закрити, почекати до 10 хвилин. Готово. Склад: шматочки справжньої курки, грибів, селери та зеленого перцю. Повний склад дивіться фото 3. Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання. Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим 1966 року, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Заздрядженими силами США. У 1960-ті роки компанія залучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі. Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру. На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак. ====== Для охочих самостійно консервувати продукти живлення терміном на 30 років, у продажу майларові пакети з поглиначами кисню від компанії PackFreshUSA (США) Дивіться наші товари.
Характеристики
Вага 130
Тип М“ясні страви
Склад кусочки настоящей курицы, грибов, сельдерея и зеленого перца
Термін придатності 360
Рецепт приготування Открыть пакет, вынуть из него пакетик поглотителя кислорода (выбросить), залить в пакет горячей воды, закрыть, подождать до 10 минут. Готово
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка