Опис
Класичне відро Mountain House (термін зберігання до листопада 2054г)
Сублімовані продукти для походів і кемпінгу
24 порції
Сублімаційне сушіння — це процес, який м“яко видаляє воду з приготованих страв, зберігаючи свіжість і смак і продовжуючи термін зберігання.
Опис продукту
Класичне відро Mountain House містить асортимент улюблених фанатами сублімованих страв. Кожне приймання їжі легко переносити (легка вага), легко зберігати (компактний дизайн) і легко готувати (просто додайте води). До того ж вони неймовірно смачні! До кожного класичного відро Mountain House входить 12 пакетиків (або 24 порції) сніданку та обіду. Їдою Mountain House насолоджувалися на стежках, на березі, у горах і в будинках у всьому світі. Насолоджуйтеся класичним відром Mountain House у своїй наступній поході або сховайте його на випадок надзвичайної ситуації. Термін зберігання 30 років!
Усередині відра є 12 шт. запечатаних пакетів. У кожному пакеті 2 порції. Загалом 24 порції.
На фото2 і фото3 можна прочитати вміст пакетів.
Компанія Montain House працює з 1963 року. США Орегон. Є піонером у комерційному процесі сублімаційного сушіння. Вперше поставила продукцію військовим у 1966 році, коли війна у В“єтнамі посилилася, і ліофілізовані пайки мали такий успіх, що до наступного року компанія уклала багатомільйонний контракт із Озброєними силами США. У 1960-ті роки компанія залучилася до космічної програми НАСА, поклавши початок давній традиції годування астронавтів і астронавтів, які проходять навчання. Незабаром після перших військових контрактів Montain House вийшла на процвітальний сектор відпочинку на природі.
Технически, . Однак сублімаційне сушіння вирізняється своєю здатністю зберігати текстуру, смак і поживну цінність харчових продуктів. Ще однією явною перевагою є його здатність до регідратації. Наприклад. Якщо ви використовуєте звичайні методи зневоднення повітря, виноград стає жувальним родзинками. Це відбувається тому, що пори в їжі зачинилися і волога не може проникнути назад. Зневоднення повітря призводить до втрати поживних речовин, а також до зміни смаку та текстури. Сублімаційне сушіння зберігає пори, що забезпечує належну регідратацію, зберігає поживні речовини, смак і текстуру.
На ринку США зараз є вибір сублімаційних продуктів, проте продукція Montain House вирізняється смаком. У своїх позитивних відгуках покупці зазначають саме чудовий (домашній) смак.
Характеристики
| Вага |
120 |
| Тип |
Другі страви |
| Упаковка |
Дой-пак |
| Склад |
набор разных блюд |
| Термін придатності |
360 |
| Рецепт приготування |
залить кипятком, через несколько минут готово |